Institut Cirviànum de Torelló
Projecte dels Boc'n'Rolls

Des de l'institut Cirviànum de Torelló, el curs passat vam iniciar un projecte per tal de reduir les deixalles i els envasos dipositats al pati del nostre recinte escolar. Vam començar fent un estudi sobre la tipologia dels envasos que utilitzaven els i les nostres alumnes, i vam quedar esparverats! Vam decidir mostrar-los els resultats en forma de mural (adjuntem el document).

 

Ja feia temps que, alumnes, AMPA, claustre i personal no docent, ens n’havíem adonat que potser estàvem emprant en excés embolcalls pels esmorzars, i el més trist de tot és que, o bé per deixadesa, o bé per l'acció del vent, una part important d'aquests anaven a parar al terra, perjudicant la imatge del pati i totes aquelles activitats que s'hi volguessin realitzar.

 

Després de proposar solucions amb els sentinelles verds de cada classe, de parlar amb l’AMPA i de demanar pressupostos, ens vam decidir per la compra dels boc’n’rolls. Vam haver de decidir els colors i la disposició dels dibuixos, i vam quedar francament contents amb els resultats. Ara tan sols quedava lliurar-los als seus protagonistes: l’alumnat.

 

Enguany cada tutor i cada tutora ha repartit un boc’n’roll comprat per l’AMPA del nostre centre als seus alumnes, i n’ha posat més a la seva disposició pel simbòlic preu de dos euros. Hem començat a notar alguns canvis d’hàbits, i tot i que sabem que els canvis són lents, poden arribar a ser MOLT PODEROSOS!

 

Gràcies a tots i a totes per sumar un món millor! 


Si voleu sabes més coses de l'alumini feu click aquí < 
Paula Camps, jove talent de Catalunya

L'alumna de 1r de batxillerat del nostre Institut, Paula Camps, juntament amb 39 joves més de 4t d'ESO i 1r de batxillerat, va participar a Berga, des del dijous 30 de juny al diumenge 3 de juliol, al Fòrum de Joves Talents de Catalunya, que premia als millors estudiants preuniversitaris del país. Durant aquests dies va formar part d'un grup de treball amb l'objectiu de fer recerca sobre l'energia, el transport i el canvi climàtic.


MOLTES FELICITATS PAULA !!!

 
Excel·lències 2016

El dimarts 28 de juny, es va fer entrega de les Exel·lències 2015/16. Aquest reconeixement el fa l'Institut Cirviànum a tots/es aquells/es alumnes que durant el curs han destacat tant pel seu alt rendiment acadèmic, com per la seva actitud positiva i col·laboradora envers tota la comunitat educativa.

MOLTES FELICITATS !!!


Imatges


 
Sortida al parc aquàtic Aquabrava de Roses

El dilluns 13 de juny, els alumnes de 3r d'ESO van passar el dia al parc aquàtic Aquabrava de Roses. Cliqueu a la foto per veure un recull d'imatges de la sortida. 
Comiat de 4t d'ESO

El dimarts 21 de juny a les 12h del matí, al pavelló esportiu del nostre institut, es va fer la festa de comiat dels/les alumnes de 4t d'ESO. Hi van haver parlaments a càrrec de Ramon Rusell, director de l'institut Cirviànum, dels tutors i dels propis alumnes, i es va fer entrega dels diplomes a cada alumne/a. L'AMPA va col·laborar amb el lloguer d'inflables i altres jocs, i amb el pica pica del final de la festa.Imatges

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 39