Institut Cirviànum de Torelló
Viatge fi de curs

Els alumnes de 4rt d'ESO, aquesta setmana estan fent el viatge de final de curs, aques any fan el camí de Sant Jaume. La foto és a l'etapa de sortida a Santo Domingo de la

Calzada.


Bon viatge!!

Veure imatge

 
Xerrada Irlanda

El passat 24 de febrer els alumnes de 3er d’ESO vam poder gaudir de la xerrada sobre Irlanda que va fer en Tom Wogan , d’ Oxford University Press. Va ser una xerrada interessant, on vam poder aprendre coses de la història i la cultura irlandeses d’una manera molt entenedora i participativa i fins i tot ens va ensenyar com servir una autèntica cervesa Guinness!!

Esperem que tornem a tenir alguna altra xerrada com aquesta!!

 

Alumnes de 3er B ESO

Veure imatge
 
conferència exalumnes

El divendres 17 de desembre va tenir lloc la 1ª. Conferència d’Exalumnes que viuen o han viscut en algun país de parla anglesa. Sota el titols “The importance of English language in the present time as global language. Some local experiences” .L’acte s’emmarca dins el nostre projecte PELE (Pla Experimental de Llengües Estrangeres) ,que té com a títol Cirvibetterenglish i que s’adreça als alumnes de Batxillerat, Va ser un acte important per al nostre institut i alhora emotiu i enriquidor veure com aquests exalumnes, amb edats i perfils professionals ben diferents, transmetien als nostres alumnes actuals la necessitat de comunicar-se en anglès en un món on la llengua anglesa és cada vegada més important.


Els nostres alumnes van participar activament fent preguntes relacionades amb la temàtica de la xerrada.


Llegiu-ne més
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Page 39 of 39