Institut Cirviànum de Torelló
Sortida de Ciències Socials a Barcelona

El dimecres 11 de maig, els alumnes de 4t d´ESO vam fer una sortida a Barcelona, emmarcada dins l´assignatura de ciències socials. En concret vam fer una visita al castell de Montjuïc i després vam visitar el refugi 307, un refugi antiaeri construït durant la Guerra Civil que es troba al barri del Poble Sec.Imatges

 
Cantata sobre el poema "Canigó" de Jacint Verdaguer

El dimecres 18 de maig, els alumnes de 1r d’ESO i els de l’optativa de música de 4t d’ESO, han participat en la 1ª trobada de corals de secundària, activitat organitzada per TRADICAT amb el suport del CRP d’OSONA, Fundació Jacint Verdaguer, Escola de Música de Vic i l’Ajuntament de Vic, en el marc de la celebració del 50è aniversari de l’arribada de la flama del Canigó a la capital.

En aquesta cantata hi han participat 12 instituts d’Osona i el Ripollès i dues escoles bressola de la Catalunya Nord, centres que des del mes de novembre  han estat treballant  els texts i les cançons per culminar la feina amb els concerts  dels dies 17 i 18 de maig al Teatre Atlàntida de Vic.

Agraïm tant la tasca de l’alumnat com la de totes les persones que han treballat de valent per a que aquest gran esdeveniment es fes real   itat.


  

Notícia emesa al TN Comarques                                 Imatges

 
Taller sobre la cultura Ibèrica

Els/les alumnes de 1r d'ESO de Ciències Socials, han participat en un taller sobre la cultura Ibèrica. El taller ha consistit en l'elaboració d'una moneda i una casa ibèriques.
Imatges

 
Mercatec 2016

Dimecres, 27 d’abril, els alumnes de Tecnologia de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat varen assistir al Mercat de Tecnologia d’Osona ubicat a la Universitat de Vic. El nostre alumnat hi va presentar projectes  realitzats per ells mateixos, amb l’ajut dels professors, Rosa Dot Coma i Jaume Romeu Gascó.

L’objectiu d’aquest mercat és fomentar la creativitat tecnològica i incrementar les vocacions tècniques i científiques dels estudiants, que poden esdevenir futurs, tècnics, enginyers, científics del demà. Permet que experiències interessants surtin del marc de l’aula,  i també incrementar  la motivació de l’alumnat en poder explicar i compartir amb d’altres la seva feina.

Els alumnes varen poder gaudir de tallers diversos que organitzava la Universitat de Vic :

Mòbils i Mecatrònica, Garrinator IV, Disseny i animació, Impressores 3D, Robòtica interactiva, Electricitat i màgia. Saps com funciona el teu cor?Imatges

 
Venda de roses el dia de Sant Jordi

Els/les alumnes de 4t d'ESO, amb la supervisió de la nostra professora Teresa García, es van organitzar per tal de vendre roses el dia de Sant Jordi, destinant els guanys al viatge de final de curs, que com cada any consisteix en recórrer tres etapes del Camí de Sant Jaume. Enguany aniran de León a Foncebadón.


Es van repartir en tres punts de venda, situats a la Plaça de la Sardana, a la Plaça Nova i a la Placeta Pujol. La venda fou tot un èxit i a les 12:00 hores ja s'havien venut totes les roses.Imatges

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 39