Institut Cirviànum de Torelló
Festa de les Arts 2016

Divendres 15 d'abril, l'Institut Cirviànum va celebrar la XXVIIIena edició de la Festa de les Arts. Es va fer entrega dels premis literaris, els de fotografia i els del torneig d'escacs "Pasqual Bernat", tot oferint espectacles diversos com ball, cant, rap, rock i acrobàcies aèries! Dues hores d'espectacle ininterromput realitzat pels mateixos alumnes i professors de l'institut.

Durant l'acte es va fer entrega d'un xec per valor de 518€ a Càritas Torelló, quantitat recollida amb l'import de les entrades.

Un any més volem agrair la col·laboració en la realització d'aquest acte a tots i totes les participants, tant alumnat com professorat i la solidaritat de totes les persones assistents.


 

                                 Imatges                                                                 Vídeo

 
Textos guanyadors del Concurs Literari 2016

Aquí teniu els textos gunyadors del Concurs Literari 2016. Us animem a llegir-los !!!


- El dolç sabor d'una venjança. Premi narrativa BTX.

- Els refugiats. Premi poesia BTX.

- Falses utopies. Premi narrativa 2n cicle.

- Paraules de la pobresa. Premi poesia 2n cicle.

- Sort o injustícia. Premi narrativa 1r cicle d' ESO.

- Pobres sota el pont concurs literari. Premi poesia  1r cicle.

 
Xerrada sobre els refugiats

El dimarts 20 d'abril els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han assistit a una xerrada sobre els refugiats. Aquesta xerrada la va fer en Marc Vila, fotoperiodista de l'agència alemanya Reuters, membre de l'Associació de fotoperiodistes de Barcelona. No només va parlar dels refugiats de Síria, si no que va parlar de molts altres casos: els refugiats saharauis, els de Sarajevo....

Amb el seu testimoni directe i les seves fotografies els alumnes i els professors vam poder saber més coses d'aquest conflicte que passa tan a prop nostre.

Des d'aquí els volem agrair la feina de difusió tan important i interessant que fan.Imatges


 
Sortida a Terrassa

El dijous 14 d'abril, els alumnes de 3r d'ESO van fer una sortida a Terrassa. Al matí van practicar Hoquei Herba i Pàdel a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa Hockey Club, i a la tarda van fer una visita guiada al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), on van visitar les exposicions de màquines simples, motors tèrmics, cotxes elèctrics i la història de l'automòbil.Imatges

 
Jornades CÀPSULA

El passat divendres, 8 d’abril, els nostres alumnes de 4t d’ESO van assistir a la fira d’orientació acadèmica i professional anomenada CÀPSULA a l’edifici del Sucre (Vic).

Les jornades CÀPSULA es van fer els dies 6, 7 i 8 d’abril i es proposaven com un espai destinat a l’orientació educativa i laboral que pretenien fer visible, per una banda, l’oferta formativa i les sortides professionals a la comarca d’Osona, un cop finalitzada l’Educació Secundària obligatòria (ESO) i, per altra, aquells recursos i informacions innovadores i rellevants en l’àmbit de l’orientació acadèmica i laboral.

L’objectiu d’aquestes jornades és la de dotar als joves, a la comunitat educativa i als agents d’informació d’abast comarcal útil per a la presa de decisions en l’itinerari formatiu i laboral.Imatges

El nostre institut participava amb un stand al recinte firal amb informació dels cicles formatius que impartim:

Cicle de grau mitjà -Sistemes Microsistemes i Xarxes-

Cicle de tècnic superior en Aplicacions Web -DAW-

Llegiu-ne més...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 39