Institut Cirviànum de Torelló
Viatge a Berlín

Els alumnes de 1r de Batxillerat Humanístic, Social i Tecnològic han anat de viatge a Berlín. Han visitat els museus més importants de la ciutat així com els lloc més emblemàtics de la capital alemanya: el Bundestag, el Reichtag, la Porta de Brandenburg, els memorials soviètic, dels gitanos, dels jueus, l'East Side Gallery o l'Holocaust Denmark, entre d'altres. 

Han estat 5 dies de fred molt intens però que ens han permès conèixer prou bé la ciutat i el tarannà dels seus habitants, així com millorar les relacions personals.Imatges

 
Campionat d'Escacs 2016


Clica la imatge per veure el termini de les inscripcions, les dates i les bases del Campionat.

Classificació del Campionat en la fase de rondes.

Classificació FINAL del Campionat.

Classificació FINAL del Campionat Femení.

 
Concurs de Ràdio Taradell "S'acaba el temps"

Els alumnes de 4t d’ESO, Alex Arcos i Andrea Ponce van participar (i guanyar) en la primera fase eliminatòria del concurs "S'acaba el temps" organitzat per Ràdio Taradell, que es va emetre en directe el diumenge a les 12h del matí. En el concurs, que es fa cada diumenge en aquesta mateixa hora, hi participen dos centres de secundària de la comarca  amb dos representants de quart d'ESO cadascun.

El premi final del concurs consisteix en 500 euros per abaratir el viatge de final de curs que es lliuren al Centre que resulti guanyador entre els 18 centres de la comarca que hi participen. El dia 15 de maig tornaran a concursar. Us animem a escoltar-los i a felicitar-los. 
Sortida al Sud de França

El departament de llengües estrangeres del nostre institut ha organitzat un viatge a França per visitar Elne, Montpellier , Pont du Gard i Carcassonne. L’activitat ha consistit en una estada de tres dies (30, 31 de març i 1 d’abril) que ha permès als alumnes prendre un primer contacte amb la cultura francesa  i millorar el coneixement de la llengua. Ha estat un viatge curt però intens i amb moltes ganes de tornar-hi.

Les professores acompanyants Mª Rosa Pérez i Pilar Tarragó  volem felicitar als alumnes pel seu magnífic comportament i implicació en les tasques a realitzar.  També volem  expressar el nostre agraïment als pares , mares i a totes les persones que han fet possible dur a terme aquesta activitat que segurament servirà d’estímul per continuar amb l’aprenentatge  del francès.Imatges


 
Premi Coca-Cola de RELAT BREU

L’institut Cirviànum de Torelló hem acollit, per segon  any consecutiu, el certamen de RELAT BREU en català d’Osona.  Organitzat per  la marca comercial Coca-cola  i amb el reconeixement de la Generalitat de Catalunya.

Un total de 48 alumnes  seleccionats de 2n d’ESO dels diferents centres de la comarca han posat a prova les seves habilitats narratives. El lema proposat pel Departament d’Ensenyament ha estat: L’única persona que no s’equivoca és aquella que no fa mai res.

Els nostres alumnes han valorat positivament l’experiència de participar-hi. Els donen les gràcies pel seu esforç. L’acte  s’ha dut a terme  el passat 2 d’abril, d’onze a una del matí. A més a més, el proper dissabte 9 d’abril  el nostre institut acollirà, per primera vegada, l’edició del 56è concurs de Jóvenes Talentos del relato corto.Imatges

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 39