Institut Cirviànum de Torelló
Sortida a Montserrat

El dijous dia 25 de febrer els alumnes de primer i segon curs de biologia de Batxillerat de l’Institut Cirviànum, han fet una sortida conjunta amb els alumnes de Biologia de  l'Institut El Voltreganès. L'activitat ha consistit en un itinerari per Montserrat on s'ha estudiat les característiques geològiques i botàniques de la zona. També s'ha fet èmfasi en els riscos actuals: l'empremta dels despreniments recents, l'impacte de les extraccions salines del Pla del Bages i l'estat de regeneració dels terrenys cremats de Montserrat durant l'incendi de l'any 1994. S'ha visitat també la basílica i s'ha gaudit d'un dia magnífic a l'aire lliure.Imatges

 
Impulsem la robòtica

El dissabte 6 de febrer es va celebrar la fira de projectes de Tecnologia al Museu Cosmocaixa de Barcelona. L'Institut Cirviànum de Torelló va ser elegit per entrar a participar com a centre experimental de robòtica en el projecte "Impulsem la robòtica".

Imatges

Llegiu-ne més...
 
Taller de prehistòria

El Departament de Ciències Socials ha preparat un taller de prehistòria pels alumnes de primer d,ESO. Aquest consta de dues parts: una primera sessió dedicada al "foc" i una segona part a l’elaboració d’un brunzidor.


Imatges

 
Talent i Noves Tecnologies

L'alumne Marc Famada Vizcaino, de primer curs de batxillerat, ha obtingut una plaça en el programa Talent i Noves Tecnologies 2016,  de La Salle Campus Barcelona – URL, que es realitzarà durant 6 dissabtes distribuïts al llarg del 2016 i amb la següent temàtica: Tecnologies d’Internet i Ciberseguretat, Desenvolupament d’aplicacions mòbils i La robòtica al servei de les persones. L'objectiu d'aquest curs és promoure l'esperit tecnològic i innovador entre alumnes de batxillerat, que els permetrà entrar en contacte amb els avenços tecnològics en el sector de les TIC.


 
Visita al Monestir de Sant Benet

El dijous 28 de gener, els alumnes de 2n d'ESO hem visitat el monestir de Sant Benet de Bages, antiga abadia benedictina del municipi de Sant Fruitós de Bages (Bages) declarada bé cultural d'interès nacional. És un dels conjunts monàstics més interessants del país, amb elements que van des del Romànic de l'època fundacional fins al Modernisme, passant pel Barroc. Situada a la conca de la Vall dels Horts, en una raconada entre el Montpeità o puig de Sant Valentí i els balços erosionats del riu Llobregat.


 

Imatges

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 39