Institut Cirviànum de Torelló
Sortida al Museu d'Història de Catalunya
Podeu veure la resta de les fotos aquí


</

 
Visió artificial al Institut Cirviànum de Torelló

El dia 7 de novembre es va fer una xerrada sobre Visió Artificial a la biblioteca.


L'Eduard Martín i  la Giorgia Magaldi  enginyers i que treballen amb Visió Artificial a l’empresa Aptar Torelló,  van venir a explicar als alumnes del   batxillerat  Científic-Tecnològic que representa i com funciona la Visió Artificial.


Va ser molt interessant que professionals s’apropin als estudiants perquè aquests últims puguin copsar cap a quin camí professional orientar-se.


Aprofitem per donar les gràcies a Eduard Martín (membre de l’AMPA), i a Giorgia Magaldi així com a l’empresa Aptar Torelló. 

 
Sortida a Núria
Els alumnes de Ciències Naturals de 4t curs i 1r de batxillerat van anar a Núria el dijous dia 20 d'octubre. Va ser un dia esplèndid amb una bonança que va realzar la bellesa del paisatge i ens va permetre treballar sense incomoditat.
L'objectiu de la sortida era conèixer i interpretar el relleu i la vegetació de Núria i els canvis que s'observen al fer el descens fins a Queralbs pel Camí vell. Es va posar especial èmfasi en les dificultats que representa la vida en l'alta muntanya i les adaptacions dels vegetals que els permeten superar aquestes problemàtiques. 


Podeu veure les fotos aquí

 
S'acaba el temps!!!!

Dues alumnes de 4t: la Judit Bardolet i la Carla Molas concursaran contra dues participants de l'escola Casals Gràcia de Manlleu aquest diumenge a Radio Taradell en el programa S'acaba el temps. Aquest programa s'emet en directe cada diumenge a les 12 des de Radio Taradell i també podeu sentir-lo per Radio Ona.
El concurs consisteix en diferents proves de respondre preguntes, identificar peces musicals, dir paraules lletrejades a l'inrevés i endevinalles. 
Durant tot aquest curs es faran eliminatòries entre alumnes de 4t d'ESO de nombrosos centres educatius d'Osona i el Moianès. El Centre guanyador s'endurà un premi de 400 euros i el segon classificat de 150. 

Animeu les nostres participants!


 
Sortida de tutoria 1r ESO

El passat dijous dia 20 d'octubre els alumnes dels tres grups de 1r d'ESO van realitzar, com es fa cada any, la sortida de tutoria d'inici de curs. La l'objectiu d'aquesta sortida és que els alumnes dels diferents grups es coneguin entre ells ja que provenen de centres de primària diferents. Van sortir de l'institut després de la segona hora de classe i van anar al camp de futbol de Vilaseca, on van esmorzar i van fer diferents jocs de coneixença. Per sort el temps hi va acompanyar i la valoració de la sortida va ser molt positiva tant per part dels professors com per part dels alumnes.Podeu veure algunes fotos aquí

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 39