Projecte dels Boc'n'Rolls

Des de l'institut Cirviànum de Torelló, el curs passat vam iniciar un projecte per tal de reduir les deixalles i els envasos dipositats al pati del nostre recinte escolar. Vam començar fent un estudi sobre la tipologia dels envasos que utilitzaven els i les nostres alumnes, i vam quedar esparverats! Vam decidir mostrar-los els resultats en forma de mural (adjuntem el document).

 

Ja feia temps que, alumnes, AMPA, claustre i personal no docent, ens n’havíem adonat que potser estàvem emprant en excés embolcalls pels esmorzars, i el més trist de tot és que, o bé per deixadesa, o bé per l'acció del vent, una part important d'aquests anaven a parar al terra, perjudicant la imatge del pati i totes aquelles activitats que s'hi volguessin realitzar.

 

Després de proposar solucions amb els sentinelles verds de cada classe, de parlar amb l’AMPA i de demanar pressupostos, ens vam decidir per la compra dels boc’n’rolls. Vam haver de decidir els colors i la disposició dels dibuixos, i vam quedar francament contents amb els resultats. Ara tan sols quedava lliurar-los als seus protagonistes: l’alumnat.

 

Enguany cada tutor i cada tutora ha repartit un boc’n’roll comprat per l’AMPA del nostre centre als seus alumnes, i n’ha posat més a la seva disposició pel simbòlic preu de dos euros. Hem començat a notar alguns canvis d’hàbits, i tot i que sabem que els canvis són lents, poden arribar a ser MOLT PODEROSOS!

 

Gràcies a tots i a totes per sumar un món millor! 


Si voleu sabes més coses de l'alumini feu click aquí <